Vrijwilligerscollege Baarn

Het Vrijwilligerscollege  Baarn is onderdeel van de Stichting Welzijn Baarn en onder andere verantwoordelijk voor het aanbieden van deskundigheidsbevordering aan mantelzorgers, zorgvrijwilligers, vrijwilligers en zorgvragers.

Deze mensen zijn onmisbaar voor de Baarnse samenleving. Het Vrijwilligerscollege is een omgeving waar inwoners met al hun ervaring en expertise van elkaar leren.

In Baarn is veel kennis en kunde beschikbaar, maar ook de behoefte om te leren. Vraag en aanbod komen samen binnen het Vrijwilligerscollege Baarn. Het biedt inwoners van Baarn inspiratie en deskundigheidsbevordering op maat. Daarnaast motiveert het Vrijwilligerscollege nieuwe vrijwilligers en helpt hen op weg. Er wordt onder andere gewerkt met talentscouts voor het werven van vrijwillige trainers en voor de behoeftepeiling. De trainingen bieden naast kennisuitwisseling ook talentontwikkeling, ontspanning, waardering en ontmoeting.

Het Vrijwilligerscollege maakt inzet van een ieder die iets vrijwillig wil bijdragen in onze samenleving mogelijk en is altijd nog op zoek naar extra ondersteuning. Heeft u kennis, ervaring of deskundigheid en zet u die graag (EENMALIG of VAKER indien gewenst) in als trainer of begeleider?
Meld u aan!

  • Locatie

   Gebouw de Leuning
   Oranjestraat 8a - 8
   3743 GD Baarn
   035 - 54 30 526

    
  • Informatie

   KF Groen CMYK PMS 

   Een samenleving waarin ieder mens telt en mensen naar elkaar omzien, daar staat het Kansfonds voor. Jaarlijks steunt het fonds meer dan 500 projecten die daaraan bijdragen. Projecten van mensen die zich inzetten voor de kwetsbaren in hun omgeving. www.kansfonds.nl.